Hoe een Patek Philippe replica te spotten en zijn ze het waard?

Als je een fan bent van Patek Phillipe-uurwerken en een van hun echte horloges wilt bezitten, moet je de tekens kennen om te zoeken naar die bepalen of het echt is of een replica. Als u niet het geld hebt om een echt Patek Phillipe-horloge te kopen, kunt u overwegen een te kopen en zich af te vragen of deze aankoop de moeite waard is of dat het product dat u koopt aanzienlijk inferieur is. Hier zijn enkele van de verschillen tussen een echt en Patek Phillipe-horloge.

Het eerste waar u op moet letten, zijn de verhoudingen. Patek Phillipe-horloges hebben zeer specifieke verhoudingen, afhankelijk van de kastgrootte, de beweging en de complicaties. replica horloges kopen Dit is iets waar veel fabrikanten van nephorloges geen rekening mee houden. Als gevolg hiervan hebben ze negatieve ruimte op de wijzerplaat en vullen ze dit meestal met overdreven afdrukken.

Patek Phillipe heeft ook een repertoire van kenmerkende functies, afhankelijk van de collectie en het specifieke model. Een voorbeeld hiervan zijn de platina-horloges die door deze horlogemaker zijn gemaakt, omdat deze allemaal een enkele diamant hebben die zich om 6 uur tussen de lippen bevindt. Met uitzondering van skelethorloges, onthult dit merk nooit de evenwichtige wielen of de Tourbillon-complicatie. Evenzo gebruiken ze geen gelijknamige case-backs, behalve in sommige limited-edition-modellen.

Een ander ding om op te letten zijn de schroeven. Veel Zwitserse horlogemakers gebruiken een techniek waarbij een thermische behandeling van de schroeven wordt toegepast, omdat deze onderdelen worden beschermd. Dit is iets dat replica horloges Patek Phillipe niet doet met de schroeven in hun horloges. Het is echter een techniek die vaak wordt gebruikt in vervalsingen als een manier om hun horloges luxer te laten lijken.

Precisie en kwaliteit zijn de sleutel tot het bereiken van de hoogste standaard van afwerking op Patek Phillipe-uurwerken, dus er zijn dingen waar u op moet letten bij het bepalen of een horloge echt is. replica horloges forum De wijzerplaat voor elk horloge duurt maximaal zes maanden en er zijn maar liefst 200 verschillende bewerkingen in dit proces betrokken. Tussen elke fase wordt de wijzerplaat grondig schoongemaakt in een ultrasoonbad. Het resultaat is een zekere helderheid van de functies van de wijzerplaat en een hoogwaardige afwerking.

  • replica horloges
  • rolex horloges replica
  • horloges replica